30 de desembre 2008

Un any profitós

Hui acaba el 2008, un any ple de fets i fites importants, tant a la meua vida pública com privada, i voldria aprofitar aquestos moments per fer un record del que ha sigut un bon any de treball dins del nostre camí al BLOC de Llíria.
Si observeu les notícies aparegudes al nostre web en trobareu de tot tipus, insistint en la pèrdua de qualitat de vida que ha suposat el govern del PP per a la nostra ciutat. Al meu entendre, les possibles millores plantejades pel govern d’Izquierdo al nostre poble no han suposat ni de lluny la resolució del deute històric que té la Generalitat Valenciana amb la capital del Camp de Túria amb més de 23.000 habitants. Perquè tot no és culpa de Zapatero.
Perquè no ens val...
Ací anava començar tot un llistat de defectes respecte la gestió del PP a Llíria, però no crec que siga el moment. No pense avorrir ningú: la salut, l’educació, la vivenda, els serveis públics, el benestar social, la cultura, els transports públics, l’empresa, el comerç, l’esport, l’espai urbà i rural... Tots sabem en quina situació es troben després d’aquestos 13 anys de gestió popular, i on ens ha portat un model que en realitat no suposa cap model. I tot no és culpa de Zapatero. Que també te la seua.
Acabe un any profitós, almenys personalment que m’ha servit per formar-me en un treball –el de la política- desagradable la major part de voltes, gratificant en algunes altres i que espere haja portat a pensar algunes persones que els mals necessaris – si per això entenen la política i els polítics- són menys mals i més necessaris si ajuden a fer avançar un projecte polític de i per al poble valencià. Encara quedem molta gent del BLOC disposada a demostrar-los que un altre forma de fer i de governar, és possible per als valencians i valencianes.

Vos esperem al 2009

1 comentari:

Rosella ha dit...

Endavant amb la teua gran tasca Rafa!
Jo em sent mig lliriana perquè he passat 4 anys fent classes de dolçaina al Clarin i et seguisc fidelment des que vas començar amb el blog.

Els valencianistes som necessaris a la capital del Camp de Túria.

Una abraçada bloquera.