29 de desembre 2011

Un any que acaba

Arribem a la fi de l'any, i els meus visitants il·lustres ( com estàs Lluís), hauran comprovat la meua més que evident tornada a la inactivitat bloquera. La meua Irene ha irromput amb força a la vida, transformant tot el que existia i el que tenia que existir, però com he dit en totes les meues desaparicions temporals, tornaré. Millor dit, estic de tornada.
 Un xiquet altera de forma important la vida però sempre per tal de millorar-la. Et fa replantejar-te moltes coses i les formes que cal utilitzar per fer-les, i en això estem. Concentreu-vos soldadets, sigueu prudents, que diuen els Manel. En això estem.
Bon any 2012, i que vos vaja tan be com a mi el pressent.  

7 comentaris:

Ramón ha dit...

Y otro que empieza muy mal. Subiendo los impuestos. Dice el concejal de Hacienda que viene impuesto de Madrid y no puede hacer nada. Si sube la base del impuesto, ¿ No puede bajarse el tipo impositivo?

Vicent ha dit...

Si pujen els impostos que mos tornen a les bandes els diners que mos han furtat

Edourne ha dit...

A Compromís només linteresa el Pais Valencia i que es parle el catala, dels diners dels ciutadans res. Poer aixo mana el Pp i no ells.

Rafa Cotanda ha dit...

Escolta, Edourne, un poc antiga amb eixes historietes, no? Encara vas per ahí?
Em pareix que vols continuar fent-te la sorda. Et recomane que visites les nostres webs i revises les nostres propostes econòmiques, socials, educatives, etc i voràs que t'has quedat un poc retrasadeta. Tindràs que estudiar més.

vicent ha dit...

A vore Edourne, des de quant preocupar-se pel país i la llengua és pecat?

Edourne ha dit...

No es pecat, no he dit que siga pecat, dic que en el tema del ibi i dels diners dels ciutadans Compromis no entra, defen la cultura i la llenga catalana i defensa un Pais Valencia front una Comunitat Valenciana, i en temes economics que es el que tot el mon importa i patís no entra o no sap com entrar.

I si, Rafa estic estudiant perque la situacio actual no dona per a mes.

vicent ha dit...

Comunitat? de regants? de veins?
Jo visc en un país i no en un escala veïnal. I si has d'estudiar un poc més, ja que no has entès el que Rafa volia dir, que és que t'informes del seu programa i propostes a les seves webs.