14 de març 2009

Ara que arriben les falles...

...em prendré l'oportunitat de recordar perquè, al país que va inventar les falles, tenim que recórrer a altres televisions per poder riure'ns un poc de nosaltres mateixos. I perquè ens cal continuar veient TV3.
Si en un país com el valencià, que va inventar una festa com les falles que mou més de 700 milions d'euros a l'any, i que de sempre s'ha utilitzat per fer gràcia, burla o crítica de tot i de tots, tenim que recórrer a altres televisions per poder riure'ns un poc del nostres polítics; si la nostra televisió, - perquè és la televisió que paguem entre totes i tots-, només recurreix a la risa fàcil i "políticament correcta", que simplement vol dir que no es pot fer cap tipus de crítica política amb humor per no ofendre els poders regnants; si només podem eixir fora per saber que passa a casa nostra, és que a casa nostra tenim un greu dèficit d'higiene. Democràtica i intestinal.

Vos deixe amb una xicoteta joia del que ens caldria al nostre país. Salut, bon humor i bone falles.


1 comentari:

Anònim ha dit...

el poble valencià no és un poble desacomplexat en el seu conjunt, em dol dir-ho per és així. Però de segur arribarà un dia que tindrem l'autoestima prou alta per riure-nos de nosaltres mateixos i per poder fer un humor despert, àgil, típic d'altres temps.

Este gag de Polònia no m'agrada molt perquè no és molt realista, per manca de contacte amb la realitat valenciana. Tenen bons gags, però este no passarà a la història... per lo menys en la meua opinió.