07 d’octubre 2011

Més fusta

Llisc que la regidoria d'urbanisme  "inicia contactes amb totes les forces polítiques per a consensuar un model per al desenvolupament de les urbanitzacions" i també "acostar postures i buscar entre tots un model comú per a urbanitzar les urbanitzacions del nostre municipi". Fantàstic, no? 
Però una cosa, -com he dit moltes vegades- són les paraules buides i plenes de cinisme i un altra la realitat. Dubte molt de la possibilitat d'arribar a un acord en matèria urbanística amb un govern que d'entrada ja qualifica les propostes de la resta de grups municipals de demagògiques i al mateix temps demana propostes constructives i serioses. I que estem fent sinó des de fa ja més de huit anys per evitar l'enfrontament de l'ajuntament amb els veïns de les urbanitzacions? O cal recordar-li a la regidoria perquè té tants  enfrontaments amb veïns de les urbanitzacions? Perquè els agrada tindre problemes perquè sí?
Propostes serioses d'urbanització, de manteniment d'urbanitzacions, de revisió de les condicions actuals d'urbanització, ( com va passar al passat plenari amb la urbanització Edeta i on PP i PSOE s'uniren en contra dels veïns). Eixa ha sigut la nostra tasca aquestos anys. No recorden quan des de la mateixa regidoria s'atacava els veïns que denunciaven les injustes situacions en que es deixaven a moltes famílies davant els processos d'urbanització? Que els pregunten a ells per eixe consens.
Continuarem proposant, clar que sí, perquè eixa és la nostra feina però no ens faran passar per cap embut d'enganys i fal·làcies a costa dels veïns de les urbanitzacions. 
Ara reclamen consens i es reuneixen  amb els mateixos gossets que abans col.locaren a la oficina AMIGU, i que es dedicaven a vendre burres d'irrealitat, d'engany i de demagògia. "hechos son amores y no buenas razones". Que s'ho aplique la regidoria i que es deixe de  favades. 

11 comentaris:

Manel ha dit...

Tranquil Rafa, no et fiques tan nerviós, ni utilitzes paraules tan despectives ( gossets en AMIGU???), que lo únic que fan es perjudicar als que vos dedique-ho a la política.
Ja fa temps que la regidora ha iniciat una campanya per a millorar la seua imatge. Missió inmpossible (encara que també es fique nerviosa). A día de hui es, sense dubte, la politica amb més mala premsa de Llíria. Sols les fanátiques i les amiguetes la defenen. Es qüestió de temps

Rafa Cotanda ha dit...

Sent discrepar. Descriure no és insultar.

Anònim ha dit...

I a mi que la forma de parlar del manel em recorda a la d'un ex-regidor...no se, no se...

Manel ha dit...

Qué llest ets anònim.Ja, ja, ja

Manel ha dit...

A més de llest??, ets un covard, perqué ocultes el teu nom i tires la pedra i amagues la mà, i un tant miserable i atrevit, perque assenyales sense saber.
Acàs ets un dels fanàtics/fanatiques de la regidora d`urbanisme i del alcalde?
Com diu Rafa descriure no ets insultar. T´assegure que el meu nom ets Manel, i el teu, també es Manel o ... anònim?
Aço es mol divertit!!!!!

Vicent ha dit...

Jo crec que l'únic que no s'anomena Manel sóc jo. El fanatisme avorrix. Després de huit anys i ara volen acostar postures i buscar un model comú per a urbanitzar. Com diu Rafa, paraules plenes de cinisme. Anònim segur?

Enrique ha dit...

Me parece vergonzoso que mientras los vecinos de las urbanizaciones estamos siendo obligados a urbanizar en el momento de peor crisis económica que ha sufrido este país, la concejala de urbanismo se dedique a burlarse de nosotros diciendo que quiere el diálogo ahora, cuando ha hecho y hace lo que le viene en gana. Esta concejala se burla de nosotros todos los días, y me parece fatal que haya gente como el anónimo, intentando desviar la atención. No os canséis Rafa desde Compromís de denunciar estos abusos

Julia ha dit...

I mentrestant... tenim un hospital per fer.. per acabar de fer...
Una oposició que ni esta ni sels espera... (PSOE)
Una tia lista en el MOVE que li buscara les cosquerelles a Mazolari
I Compromís com a alternativa a esta oposició congelada.
I hui llisc una retallada de 750.000 euros en el presupost municipal ¿Amb el vist i plau de l'oposició?

Tots amics no??

Rafa Cotanda ha dit...

gràcies Júlia per les teues aportacions. La situació és la que hi ha, i cadascú tenim que fer les nostres aportacions sempre d'acord amb les nostres posicionaments i la capacitat d'actuació, davant un govern en majoria absoluta i sense cap ànim de rectificació en actuacions equivocades.
Respecte al tema econòmic de les retallades, tinc pendent un nou post i et recorde que d'eixe retall i d'altres es parlaran - si tot segueix igual- aquesta propera setmana i molt.
Així que vos convide a vindre a participar en l'assemblea de Compromis el proper dilluns per participar de la nostra proposta o si vols escoltar els diferents plantejaments, vine al plenari del dijous.

Remei ha dit...

Je nano, si que está mal la dreta d´aquest poble. L´alcalde desaparegut, la regidora d`urbanisme no sap ja lo que fer, i el regidor de Hisenda diguent que hi ha que retallar despeses per 750.000 euros. Quin JUJU¡¡¡¡
A més a l´anònim es un pepero que que el coneguem tots ( jo crec que li diuen Manel en castellá), i dispara foc amic.
Per cert, he ho diuen tots (de dins i de fora de l´ajuntament) pel mal que els sapia a alguns: els que se´n anaren molt millor que els que han arribat i no digam de algún dels que han quedat.
I AMIGU per a sempre.
A per ells, Rafa que estos no duren, i que apejugen en la seua responsabilitat que duen 8 anys governant, per ara tratar de repartir desfetes en urbanisme, hisenda, o en les llums de la festa.

Puri. ha dit...

Xe, mai un anònim ha donat tant de joc, ja, ja, ja!!!