18 d’octubre 2011

Un poc desesperats?


L'altre dia l'alcalde de Llíria assistia a una inauguració d'una nova superfície comercial al nostre poble. D'això, res de nou. El que suposàvem, amb les fotografies de costum, etc, etc. Ara be, fa un poc d'olor que s'apunte "el tanto" de la creació de 26 nous llocs de treball. En primer lloc perquè l'únic que fa l'ajuntament és tramitar la llicència a una empresa que ja fa temps tenia intencions a Llíria, i per tant, el mèrit és ben poc. L'empresa volia implantar-se a Llíria, i d'això no te cap mèrit l'alcalde. Ni res en contra tampoc, compte. 
De la idoneïtat del centre comercial al lloc on s'ha posat - un autèntic punt negre de trànsit al nostre poble- , ja parlarem amb el temps, sense desmerèixer les intencions de la cooperativa per fer rentables els seus terrenys, però d'opcions hi havia d'altres i en millors situació. Ara, la cosa ja està feta.
En segon lloc és ridícul apuntar-se eixe tanto  també perquè tots sabem - i jo personalment en conec més d'un cas- que la major part dels treballadors han sigut ressituats des d'altres pobles veïns, així que de creació de 26 llocs de treball, res de res. Si vol vendre més burres, com ha estat fent els últims huit anys, tindrà que treballar-s'ho molt més. Aquesta, no cola. Tampoc.

10 comentaris:

Vent-Ura ha dit...

Discrepo Rafael, creo que almenos un puesto de trabajo de Lliria si que hay, concretamente la madre de la secretaria del Alcalde que sin ni siquiera ser socia de la Cooperativa, ha tenido la "suerte" de pasar el proceso de selección.
¿Enhorabuena?

Rafa Cotanda ha dit...

Home, eixa és bona. Però no és d'estranyar si és així. En aquest poble molta gent ha tingut molta sort en molts procediments sel.lectius i coses paregudes. No està mal que el poble comence a despertar. Gràcies pel comentari.

Anònim ha dit...

Esteu flipats rojets, ke nos aveu cap on tirar, dema direu que la dona del alcalde es la fallera major de valencia vinga va

vicent ha dit...

quina mania pel color roig que tenen alguns?

Rafa Cotanda ha dit...

A mí m'agrada el taronja...

Anònim ha dit...

era de esperar que hi agueren enxufats es el dia a dia de Lliria

vicent ha dit...

hahahahahaha, molt bona rafa.

urbanita ciudadano de llíria 20080719 ha dit...

A més a més els ciutadans queden de nou privats de disfrutar el conjunt d'edificis religiosos “Sant Francesc”, que per esta condició no deixen de tindre el seu valor historicopatrimonial, tot siga pels 26 O MENYS llocs de treball

Julia ha dit...

Si que deuen estar desesperats perque la línia de col.laboració que ara diu la regidora d´urbanisme que enceta, ja fa anys que existeix al Ajuntament. No se pot encetar algo que ja esta obert i en funcionament desde fa anys. Jo mateixa vaig fer les práctiques quan acabi la carrera, i no sols a urbanisme sino que en altres departaments de l´ajuntament se han fet pràctiques tots estos anys, como a benestar social o contractació. A més esta regidora ha degut canviar de criteri perque fins a fa no rés, i algún amic me ha donat pels i senyals, era conegut que no facilitava la realització de les pràctiques a l´ajuntament. Si es una rectificació benvinguda siga. El que no me agradaria gens és que la regidora intentara aprofitar-se del jóvens de Llíria per a que a canvi de fer les pràctiques en l´ajuntament, volguera que li treballarem gratis. Aixó no seria de rebut.

Rafa Cotanda ha dit...

L'acció començada amb l'inici de la legislatura per la regidora d'urbanisme és un llavat de cara en tota regla, però de forment ni un gra. Sap que les coses estan molt mal i busca salvar-se siga com siga, i intentant paréixer el que realment no és.