13 de març 2012

ENGANYS I MARTINGALES

Observe estupefacte com l'Ajuntament de Llíria,  o concretament la seua regidora d'urbanisme continua amb l'embogiment urbanitzador que la caracteritza. Quan en tots els llocs es  va amb peus de plom en el tema urbanístic i es té molt en compte la complicada situació actual, - fonamentalment pel que fa a la falta de feina, i per tant de recursos-  es continua amb la mateixa marxa urbanitzadora que abans,  o més encara. Doneu-se una volta per altres pobles i voreu si hi ha casos  paregut a l nostre. 
 Ara li toca el torn a l'Alt de la botigueta, i amb  la seua retòrica particular , ens anuncien com d'encantants  acudeixen els veïns a "assemblees informatives" a l'oficina AMIGU ( mira que hem parlat d'eixos tancaments) que pareixen més un viatge d'eixos que organitzen a Benidorm per a jubilats on per 15 euros els donen viatge, dinar, ball i venda a tutiplen de matalassos i roba de llit diversa. 
Una meravella, xe. Atenció al fragment, textual: "hi ha propietaris afectats que estaven en l'atur a qui els han ajudat a entrar a treballar en les pròpies obres de la seua urbanització". Si fins i tot et donen treball... mentre duren les obres. I després com pagues la resta d'anys de préstec i interessos? Et contractaran en la del veí? Ah, no que m'oblidava! Després que s'acaben les obres ja t'han fotut , i l'obra ja s'ha acabat. Com diuen els xiquets del meu pati: ah, se siente. 
Com diu algun company, el PP en aquestes coses se les sap totes i  ha fet números. Sap amb qui compta i amb qui no, i eixos que no compten per a ells, ni estan empadronats a Llíria ni ho han fet els darrers anys i per tant no els suposaria cap cost electoral. Però... i si demà comencen a fer-ho? Que passaria si demà comencen a empadronar-se només la meitat de tota eixa gent que no ho ha fet però que comença a vore que els poden posar en la misèria de la nit al matí? S'accepten apostes. De moment  les he perdudes totes, però recordeu com deia el gran mestre xinés que una batalla no és la guerra. 

6 comentaris:

Vicenta ha dit...

Alguien ganará algo digo yo.
Los vecinos, NO

Toni ha dit...

No será pels números. Algú ha fet el exercici de sumar els vots de la dreta i de la esquerra en les eleccions locals i ha fet el mateix en les generals, i els ha comparat?
Més clar ... impossible¡¡¡.

Anònim ha dit...

Intenté que el sr, Garcia llevara al Pleno mi pregunta y no lo hizo. Lo intento con usted.

En las últimas oposiciones a técnico de Medio Ambiente en las que participé, nos suspendieron a TODOS.

Curiosamente a la semana de habernos suspendido a todos, la concejal de urbanismo "fichó" a dedo a una técnico de Medio Ambiente hija de un conocido Pro-Urbanizador, apellidado Marco.
¿en que condiciones se contrató a esta persona que ni siquiera se presentó a las pruebas selectivas como sí hicimos todos los demás?
¿Nos suspenden a todos y casualmente contratan a la única que no hizo las pruebas?
¿Bajo que criterio se contrató a esta persona, pude haber presentado yo tambien mi curriculum y optar a esa plaza a dedo?

Espero que alguien de respuesta o intente darla a mi reivindicación.

Basta ya de engaños y amiguismo en el urbanismo de Llíria.

Rafa Cotanda ha dit...

El tema del tècnic de medi ambient ha sigut insistentment reclamat, en diverses comissions i plenaris. Efectivament es va eliminar a tots els que es presentaren perquè la pròpia regidora no volia un tècnic de medi ambient, volia un enginyer com el que va contractar dies després.
És lega, sí clar, com sempre. És ètic, doncs, no. Però així seguim.Traurà la borsa com cal quan vullga, i efectivament, no podem fer res.
De la resta d'acusacions, com vosté compendrà ni jo, ni cap altra persona tindria que fer acusacions a partir de l'anonimat. Si es tenen proves es pot denunciar, però fer-ho sense donar la cara, com a mínim és molt perillós.
El tema, portarà més cua. De segur, i de segur que continuarem exigint que Llíria tinga un tècnic de medi ambient. Enginyer municipal ja en tenim.

Anònim ha dit...

Como usted comprenderá no voy a desvelar ni nombre, porque entonces no me podré volver a presentar. Mi título es de ingeniero/a, no de técnico de medio ambiente. Y no es legal acceder a la función pública a dedo, sin oposición pública, salvo que seas personal de confianza. Repito NO es legal. Si preguntando no se soluciona, habrá que acudir a otros medios. Para empezar, ¿porque no piden un informe a la secretaria del Ayuntamiento? Esta señora lleva más de 6 MESES A DEDO en un puesto público. Es una vergüenza, jurídica y política.
Acudo a ustedes porque ya no sé a quien acudir. El Ayuntamiento de Llíria se ha convertido en un cortijo

Rafa Cotanda ha dit...

Apunte les seues propostes. El tema del cortijo, evidentment que queda clar després de les últimes notícies. No era només el tema del tècnic de medi ambient. Tenim molt més.
http://www.elperiodicodeaqui.com/noticias/compromis-lliria-denuncia-irregularidades-en--bolsas-trabajo-para-conductores/18001